Nyt Apple TV 4K

For et stykke tid siden måtte jeg ud og købe et nyt TV, fordi det gamle var gået i stykker, og valget faldt selvfølgelig på et 4K fjernsyn. Jeg har bare ikke rigtig kunnet udnytte 4K delen, fordi det Apple TV jeg bruger til at streame med, det er kun 1080p, og hvad gør man så? Jo, man venter til Apple laver et godt tilbud, og så køber man et nyt Apple TV, og det er præcis, hvad jeg har gjort.

Det er fedt. Jeg elsker et godt billede, og det er dejligt at få opgraderet udstyret. Ulempen er så, som altid, om der er visse af de film jeg har på blu-ray, som også skal opgraderes. I forhold til den snak, så fik jeg inspiration fra min kollega. Han har nemlig opgivet og køber alle film på iTunes. De bliver løbende opdateret kvalitetsmæssigt, og så slipper han for at skulle blive ved med at bruge penge på de ‘rigtig gode’ film. For mig er der bare det minus, at jeg bliver afhængig af, at min internetforbindelse virker, og at der er hul nok igennem. Det er nemlig ikke muligt at download 4K film på Apple Tv’et og se dem senere. Det kan man med blu-ray kvaliteten. Derudover kan man aldrig være sikker på, at man får den fulde 4K kvalitet, hvis ens internetforbindelse ikke kan følge med, så det snyder faktisk.

Jeg tror, at næste skridt må være, at jeg køber den samme film på både iTunes og i 4K, og så må jeg se, om der er en forskel, og om jeg kan leve med ulempen med, at jeg bliver afhængig af min internetforbindelse for at se film.

Picture of my TV with the landing page of The Good Doctor on Netflix