Glædelig jul 2021

Den første jul uden min far. Det er lidt underligt. Jeg havde snakket min mor om, hvordan hun gerne ville holde den, og hun ville holde den alene. Det, syntes jeg ikke, var nogen god ide, så jeg pressede mig lidt på, og så blev vi enige om at holde den sammen – men uden nogle af de andre. Det var en hyggelig aften, og jeg sov der til dagen efter.

Om et par dage har jeg inviteret min mor og 2 venner af familien til julefrokost/julehygge, så vi stadig fejrer jul sammen – bare en smule forsinket.

Jeg synes, at det var den rigtige beslutning at holde jul på en anderledes måde. Selvfølgelig savnede jeg stadig min far, men eftersom det i forvejen var anderledes, så føltes det ikke helt så mærkeligt.

Julen er stadig en a mine favorit tider, og det skyldes nok i høj grad min far. Uden at jeg helt kan sætte en finger på noget bestemt, så gjorde han julen til en tid med hygge, julepynt og julefilm. Og så var der selvfølgelig også plads til julegodter. Det nyder jeg godt af nu, da jeg stadig føler, at den hyggelige stemning er alle steder.

Glædelig jul.

My christmas tree