Eutin

Så blev det tid til en lille smuttur til Tyskland. Jeg havde inviteret min mor med, for hun havde ikke energi til at tage med sidste år, da jeg tog derned for at handle ind. Der er en del dagligvarer i Tyskland, som vi gerne vil have, men som vi ikke kan få i Danmark, og derudover er der selvfølgelig også ting, som er billigere, men vores primære mål er de varer, som vi ikke kan få herhjemme.

Jeg havde planlagt et par overnatninger i nærheden af Eutin. Nogle af dem som jeg spiller i big band med fortalte, at det var et utroligt smukt område, så vi glædede os til at tage derned. Desværre var det myggesæson, så det ene sted flygtede vi nærmest ud af parken, fordi vi ikke kunne være i fred. Et andet sted var der stille og rolig, og vi gik bl.a. rundt i en gammel køkkenhave.

Turen var dejlig, og vi hyggede os. Værelset, jeg havde bestilt, var et luksusværelse, og det var faktisk meget rart. Normalt plejer vi bare at tage et standard værelse, for vi skal jo ikke rigtig være der, men i dette tilfælde havde vi ikke noget valg, og det fortrød vi ikke.

Trees in Germany