Poster til køle/fryseskabet

Jeg er træt af mit køle/fryseskab. Det har en rustfri stål overflade, og den ser altid beskidt ud. Det er umuligt at gøre den ren, selvom jeg har prøvet alle mulige ‘vidunder’ midler. Og i øvrigt også almindelige rengøringsprodukter. Og nu kunne du så spørge, hvorfor jeg ikke bare valgte en hvid overflade.

Svaret er, at der jeg i mit gamle hus skulle købe et nyt køleskab, så valgte jeg at købe et Electrolux køle/fryseskab med rustfri stål overfalde. Jeg blev det frarådet, fordi det skulle være svært at holde, men dengang overhørte jeg rådet. Til alles overraskelse, så var det utrolig nemt at holde rent, og det gav en flot udseende, fordi jeg havde trælåger. Derfor var jeg ikke bange for at vælge samme overfalde, da jeg skulle køle/fryseskab til dette hus. Eneste forskel var, at jeg skulle vælge et Bosch eller Siemens, så det gjorde jeg. Det første, jeg bemærkede, var, at håndtaget også var i rustfri stål. På Electrolux var det i plastik, og det giver god mening, da det er der, de fleste fedtede fingre havner. Men at overfalden skulle være så svær at holde ren, det havde jeg ikke forestillet mig.

Nu har jeg taget skridtet og købt ‘et stort klistermærke’, som dækker overfalden. Jeg har ikke tidligere villet gøre det, fordi jeg var bange for, hvordan det ville se ud, når jeg tog klistermærket af. Men nu er jeg ligeglad. Så jeg har ledt efter noget, som jeg synes er pænt, og som passer til mit køkken/alrum.

Det var ikke helt nemt at sætte på, og der er også en del luftbobler, men jeg er den eneste, som ser dem. Generelt er jeg meget tilfreds med resultatet.

Poster on my refrigerator