Glædelig jul 2023 🎄

Det var en god juleaften. Det var første gang, at jeg skulle holde den. Jeg fik selvfølgelig hjælp af min mor, for hun skulle lave sovsen, og så medbragte hun risalamanden. Jeg havde været bekymret for de sukkerbrunede kartofler, men jeg syntes, at jeg havde fundet en god blanding. Det eneste ærgelige juleaften var, at jeg fuldstændig undervurderede, hvor lang tid det ville tage at skrælle næsten 2 kg kartofler. Det forsinkede maden, men vi hyggede, mens kartoflerne blev færdige i ovnen. Heldigvis var anden god, så vi nød middagen. Vi var kun 3, så det var en stille og rolig juleaften, som jeg bestemt gerne vil gentage.

Min mor kommer i morgen og spiser restemad, og det er også dagen, hvor vi bytter julegaver. Vi er kun på gave med hinanden, så vi vil ikke sidde og lukke gaver op for næsen af andre. Jeg glæder mig til dagen, og det passer mig fint, at det vi klarer den med restemad. Ellers har jeg ikke nogle planer før nytårsaften, så det bliver nogle dejlige juledage med masser af gode julefilm, hvilket passer mig godt.

Jeg håber, at I andre også har haft en god juleaften, og at juledagene forløber, som I ønsker, så I kan nyde denne dejlige tid med familie og/eller venner.

Glædelig jul.

Decorated Christmas tree