God start på året 👍

Jeg er glad for starten på året. Jeg synes, at det er gået godt med at få lavet noget mere, end jeg har gjort de sidste år. Når jeg kigger tilbage på januar måned, så er jeg tilfreds.

Jeg har også brugt januar måned på at gøre status på mine mål og vaner, og jeg har fundet ud af, at jeg skal gøre tingene anderledes i år, end jeg gjorde sidste år. For det første skal jeg skrue ned for forventningerne i forhold til vaner. Målet angående vanerne er, at jeg skulle kunne fuldføre dem – også selvom jeg har det dårligt, eller jeg har en dag, hvor jeg bare ikke gider. Så jeg er spændt på, hvordan det går i februar måned.

Jeg er også godt i gang med at gøre hovedrent i huset. Det trænger flere steder. Tidligere gjorde jeg hovedrent i løbet af året, så hele huset fik en tur. Det skal jeg i gang med igen. Men jeg overvejer også, om jeg skal skrue ned på det i fremtiden. Hvert andet år er måske bedre.

Jeg gjorde også status i forhold til min drøm om at lave en hjemmeside om play-along noder. Jeg har indset, at jeg har alt for mange igangværende projekter, så jeg har besluttet, at jeg skal afslutte to af dem, før jeg går i gang med min hjemmeside, og de skal være færdige inden 1. juli. For det første skal jeg have styr på alle blog posts på denne hjemmeside, så jeg ikke har flere hængepartier. For det andet skal jeg være færdig med omorganiseringen af mine noder. Når det er klaret, så har jeg luft til en ny hjemmeside. Det betyder højst sandsynligt, at jeg skruer ned på frekvensen af blog posts til denne hjemmeside, men det er også ok.

Til gengæld mangler jeg min musik. Det hænger virkelig med at komme i gang med at spille regelmæssigt igen. Målet er også at lære nogle melodier udenad, og det er jeg slet ikke startet på. Og så var der pludselig et projekt mere 🙂 Så, jeg starter med at få planlagt at skrive de manglende blog posts, inden jeg kaster mig over musikken.

Before I cleaned the shower
Gulvet i brusekabinen inden rengøring
After I cleaned the shower
Gulvet i brusekabinen efter rengøring