Ny type genopladelige batterier 🔋

Jeg har nogle LED bloklys stående i vinduerne om vinteren, og jeg har tidligere forsøgt mig med genopladelige batterier, men det var et flop. For det første lyste de ikke særlig kraftigt fra starten, og så holdt batterierne ikke ret længe. Derfor bruger jeg normale batterier, men de holder ikke mere end 2 uger, før skal de skiftes. Det bliver til en del batterier i løbet af vinteren, og jeg vil gerne være mere miljøvenlig.

I efteråret fik jeg en reklame for en ny genopladelig batteritype, som dels var på 1,5 V, og derudover krævede de ikke separat lader. Jeg købte en pakke for at prøve dem, og det var en success. Jeg kunne ikke se forskel på de genopladelige batterier og almindelige batterier til at starte med. Eneste forskel er, at disse batterier kun holder 1 uge, men når de er genopladelige, så er det ok. Og det tager ikke mere end et par timer at lade dem op.

Ulempen ved de nye genopladelige batterier er, at de er dyre – ca dobbelt op i forhold til 1,2 V genopladelige batterier. Men jeg har nu købt dem alligevel til mine bloklys. Det glæder mig, at jeg ikke skal købe et hav af almindelige batterier næste vinter.

The new battery type
Den nye type genopladelig batterier med ladekabel