Rengøring af bil 🚗

Jeg har fået min bil gjort ren af Steamrex. Jeg har gået og kigget på firmaets hjemmeside i et halvt års tid, for jeg synes, at det er smart, at de kommer hjem til mig. Derudover var jeg ikke helt tilfreds med den sidste rengøring, som Byens Bilpleje foretog.

Manden kommer en halv time tidligere end planlagt, men det gør mig ikke noget. Jeg arbejder alligevel hjemmefra, så om han kommer på det ene eller andet tidspunkt er sådan set lige meget. Han går i gang med at gøre bilen ren, og til min store overraskelse, så tager det ham 1,5 time. Til gengæld står bilen også bare super flot. Den står meget flottere, end da den havde været ved Byens Bilpleje. Også det indvendige er gjort rent, og jeg kan ikke klage over noget som helst – ikke engang prisen.

Det er ikke sidste gang, jeg får Steamrex til at komme forbi. Nu glæder jeg mig til at komme ud og køre i den, så jeg kan se, om også forruden er gjort helt ren – den har nemlig ikke været pæn de sidste to gange Byens Bilpleje har haft fat i den.

Clean car