Rod i big bandet 🎺

Der er opstået lidt rod i big bandet, fordi vores nuværende dirigent gerne vil holde en pause. Egentlig undrer det mig, at det er opstået nu, da dirigenten meldte det ud for et år siden. Men bestyrelsen i big bandet har sovet i timen, og de har intet gjort. Eller rettere sagt så har de forventet, at alle i big bandet ville spille videre uden dirigent, og det undrer mig, for de har ikke spurgt nogle af os.

Jeg forstår ikke, hvordan man kan gå så meget med skyklapper, at man ikke spørger medlemmerne, hvad de vil gøre. Det viser sig nemlig, at der er en del, som ikke vil komme, hvis der ikke er nogen dirigent. Hvorfor har vi ikke snakket om det her i efteråret? Hvad der skulle til for at folk ville fortsætte med at dukke op. Og hvor meget folk evt ville være villige til at betale for at få fat i en professionel dirigent.

Vi har nu haft en professionel dirigent to gange, og jeg synes, at det er helt fantastisk. Han er behagelig og retter folk på en pæn og god måde. Men der går flere rygter om, at folk ikke vil betale, og der er vel ingen grund til, at han kommer hver mandag? Jo, for det første han lærte os, det er hvordan vi spiller swing. Det giver en indikation af, at vi mangler alt det basale, så det er på tide, at vi får en professionel til at hjælpe os med at blive bedre. Men det er der åbenbart nogle som ikke er interesseret i. Jeg er spændt på, hvordan det ender.

LED light in my kitchen