Spil med klarinet og tenor sax 🎷

Jeg skal spille med en klarinet og en tenor sax. Normalt spiller jeg sammen med hende, som spiller klarinet, en gang om måneden. Hun spiller også tenor sax, så vi blander lidt rundt mellem klarinetter og saxofoner. Det har jeg været rigtig glad for. Hun spiller så sammen med en mand, som spiller tenor sax, og vi skal nu prøve alle at spille sammen. Jeg har fundet nogle big band numre med play-along, og så må vi se, om det går godt.

Manden var vidst ikke helt tilfreds. Han er mere til at spille melodi hele tiden, og gider ikke rigtig bruge tid på sammensdelen i big band numre. Det har jeg fuld respekt for. Men han kunne godt bruge at spille lidt mere til play-along, for han er ikke særlig god til pauserne – han kommer konsekvent for tidligt, fordi han ikke gider vente. Og det vil også kunne høres, når han spiller melodi.

Helt generelt var det nogle hyggelige timer, så jeg havde ikke noget imod at gøre det igen, men manden synes, at han spiller nok i forvejen. I stedet aftalte kvinden og jeg, at vi skal spille sammen lidt oftere.

Picture of a landscape I saw on a walk