Spil med bariton og tuba 🎺

Jeg er begyndt at lufte min saxofon noget mere. For ikke lang tid siden spillede jeg sammen med en ny tenor sax, og selvom det ikke blev til mere, så har jeg sagt ja til at spille sammen med et bariton horn og en tuba. Det var fantastisk.

Ham, der spiller bariton horn, han spiller trombone i det big band, jeg spiller med i. Vi snakkede efter en af vores øveaftener om, at vi gerne vil lidt mere og glæder os til en professionel dirigent. Det gjorde, at han ringede til mig dagen efter og spurgte, om jeg havde lyst til at spille sammen med ham og en tuba spiller, som han kender. Jeg syntes, at det lød spændende og sagde straks ja.

Det var nogle fantastiske timer, for de er begge nørder i forhold til at spille, som jeg er. De var så fascinerede over de noder, jeg havde med, og det var bare nogle fantastisk hyggelige fyre at være sammen med. Det var meget opløftende, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvad det fører til.

Room being cleaned
Jeg er stadig i gang med hovedrengøring – denne gang er det et af værelserne.

Skriv en kommentar

Hvis du udfylder nedenstående formular, så vil jeg gemme dit navn, email adresse, kommentar, IP adresse, info om din browser og dennes version samt info om dit operativ system i op til 3 år. Se mere her: Persondatapolitik.

Kun dit navn og din kommentar vil vises på denne side.