Ny varmestyring ♨️

Jeg har fået ny varmestyring til min gulvvarme. Det tidligere system fra Uponor var ikke særlig optimalt. Det har sikkert været super for 15 år siden, men tiden er løbet fra det. Derudover har jeg skiftet kontrolboksen til det en gang, og min nabo har skiftet deres 2 gange. Så der er ingen tvivl om, at det nok ikke varede længe, før min kontrolboks skulle skiftes igen. Jeg havde derfor besluttet, at jeg ville skifte hele systemet inden for de næste par år.

VVS manden som var hos mig for nogle uger siden gav mig et tilbud på et nyt system, og så kunne jeg lige så godt takke ja. Det er nu installeret, og jeg er tilfreds med det. Som det kan ses, så kunne man ikke se temperaturen på Uponor termostaterne, så man skulle prøve sig frem for at få den ønskede temperatur i rummet. Dernæst havde jeg det problem, at jeg aldrig vidste, hvilken vej jeg skulle skrue, så det endte altid med, at jeg fandt manualen frem.

Heldigvis er det ikke noget problem med de nye termostater (nederste billede). Jeg kan både se rumtemperaturen, og jeg kan også se, hvilken temperatur de er sat til at tænde ved. Det hele styres ‘selvfølgelig’ via en app på min telefon, men jeg kan også styre det på den enkelte termostat, hvilket er nemt. Jeg er meget glad for det nye system.

Old room thermostats
Gammel termostat
New room thermostats
Ny termostat

Skriv en kommentar

Hvis du udfylder nedenstående formular, så vil jeg gemme dit navn, email adresse, kommentar, IP adresse, info om din browser og dennes version samt info om dit operativ system i op til 3 år. Se mere her: Persondatapolitik.

Kun dit navn og din kommentar vil vises på denne side.