Ny dirigent i big bandet 🎺

Vi har fået en ny dirigent i big bandet. Det er stadig uklart, om det er permanent, eller om det kun er til sommeren 2025, men lige nu nyder jeg, at jeg lærer noget om mandagen.

Den nye dirigent er rigtig god, og han er i gang med at lære os at spille swing. Ja, det lyder tosset, men det fleste i bandet ved faktisk ikke, hvordan det skal gøres. Og det er lidt tåbeligt, eftersom vi stort set ikke spiller andet, og flere af dem har gjort det i mere end 10 år!

Nåh, men det bliver bedre, og det er fedt at blive udfordret. Han har også et meget bedre overblik end vores gamle dirigent. Han kan høre, når der er nogle, som ikke spiller det, der står, og så får han rettet op på det. Så lyder alting meget bedre. Ikke alle er lige begejstrede, men jeg synes, at det er skønt. Vi bliver ikke bedre, hvis ikke vi bliver rettet, når vi gør noget forkert.

Jeg er virkelig spændt på, hvordan vi spiller efter et halvt års tid med denne dirigent.

Part of the pathway before the weed was removed
Før gartneren har været her
Part of a pathway without weed
Efter gartneren har været her

Skriv en kommentar

Hvis du udfylder nedenstående formular, så vil jeg gemme dit navn, email adresse, kommentar, IP adresse, info om din browser og dennes version samt info om dit operativ system i op til 3 år. Se mere her: Persondatapolitik.

Kun dit navn og din kommentar vil vises på denne side.