Hektiske uger

Jeg regnede med, at det skulle være 2 afslappende uger, men der tog jeg fejl. Afholdelse af en fødselsdag var planlagt, men jeg havde ikke regnet med at bruge 3-4 dage på at lave mad. Det lyder også voldsomt, men når jeg laver mad til gæster, så laver jeg gerne ekstra, så jeg har til fryseren. Desuden gider jeg ikke knokle tidlig morgen til sen aften, så derfor tager det nogle dage at få alting gjort klart. Jeg kan godt lide wok mad, så jeg havde valgt at lave forskellige slags, og så kunne folk vælge ris, pasta eller salat som tilbehør. Det var en stor succes (også for min fryser).

Ferien blev afsluttet på en mindre behagelig måde, da jeg ved 3-tiden lørdag morgen blev vækket af naboens datter. Hun lider af angstanfald, og hun var blevet syg og var vågnet op med stærke mavesmerter, hvilket forårsagede et angstanfald oveni. Efter noget snak med hendes mor og besøg af en vagtlæge, så endte det med, at jeg kørte hende på hospitalet. Først skulle jeg dog lige gå en tur med deres hunde, så de kunne holde sig, til hendes forældre kom hjem.

Lørdagen blev tilbragt på hospitalet, hvor jeg gjorde mit bedste for at støtte datteren, indtil forældrene kom hjem fra ferie om eftermiddagen, så de kunne overtage tjansen. Så var det bare hjem med mig, tage et dejligt bad og så smide mig på sofaen og slappe af.

Billede: Billedet er fra Tower of London

Tower of London