Højttaler

Igen har jeg brugt penge. Denne gang på en transportabel højttaler. Først faldt snakken på sådan en, fordi jeg muligvis skulle undervise en saxofonist, som ville spille i orkesteret med os. Og da jeg er stor tilhænger af play-along, så ville det jo være rart, hvis jeg kunne benytte mig af det andre steder end hjemme. Efter lidt betænksomhed blev jeg dog enig med mig selv om, at det var en dårlig grund, for hvis det nu ikke blev til noget med det undervisning, så var det spild af penge.

Det er jo midt om sommeren, og jeg bliver dagligt mindet om mine store vinduespartier, hvor solen står lige ind, og varmer stuen op til over 25 grader. Jeg står altid i stuen og spiller, fordi jeg bruger mit højttaleranlæg til mit play-along, og det er altså ikke ligefrem optimale betingelser at stå og blive stegt, mens man gør sit bedste for at spille. Her kommer en transportal højttaler ind i billedet, fordi hvis jeg nu kunne få rimelig god lyd i køkken/alrum i stedet, så kunne jeg spille der, og derudover er der en smule genklang i det rum, så det lyder ekstra godt.

Jeg har modtaget højttaleren, og den gør det fantastisk godt. Det er blevet en hel befrielse at kunne spille uden at skulle i bad bagefter 😉

Portable PA