Diverse adaptere

Mac computere er dyre. Flere har begrundet det med, at man bl.a. Ikke skal betale for opdateringer til styresystemet. Derudover er de lækre osv, men undskyld mig, intet af det dækker over den uforskammethed, som Apple stiller for døren med deres nyeste MacBook Pro computer.

For det første koster den på den forkerte side af 20.000 kroner, men derudover skal man lægge for et par tusind kroner i adaptere for at koble noget som helst til dyret. Helt ærlig, er de gået totalt fra forstanden? Ja, jeg ved godt, at de er med til at skubbe til udviklingen, og ja, jeg ved også godt, at de har sat deres adaptere på tilbud i en begrænset periode. Men det kan ikke være rigtig, at når man giver så mange penge for en computer, at man så skal lægge en mindre formue for at koble iPad/iPhone, scanner, ekstern haddisk, USB drev eller andet til maskinen. Og hvorfor skal deres adaptere koster en mindre formue? Er de også udstyret med et styresystem, som bliver opdateret gratis? Næh, de er simpelthen blevet for griske på det område. Det mindste de kunne gøre var at smide et par adaptere til almindelig USB og HDMI i kassen.

Jeg er enig i, at Apple laver lækre produkter, men de skulle sænke prisen på deres tilbehør – det fortjener deres kunder.

Dongles for a Mac