Månedsarkiv: august 2010

Fjernbetjening

Det lykkedes at starte på den omfattende programmering af min nye universelle fjernbetjening. Jeg købte for et stykke tid siden en IR sender/modtager til min iPod Touch inkl. software. Den skal erstatte min Logitech Harmony 1000, som har nogle ulemper – en af dem er hastigheden. Det nye stykke software, Re, har ikke den samme omfattende database over enheder som Logitech, så jeg har i højere grad skullet lære det funktionerne. Og efter lidt øvelse så er det gået smertefrit. Derudover har det været irriterende, at jeg ikke har kunnet omdøbe knapper (dette er dog rettet i nyeste version af softwaren). 

Ellers er funktionaliteten fremragende og hastigheden på skift mellem aktiviteter og/eller de enkelte apparater er meget hurtig. Den har heller ikke Logitechs egoistiske holdning til, at den er eneste fjernbetjening i huset. Så skift mellem aktiviteter fremkalder ikke skift af kanaler mm. Det kan man i stedet lave en makro, som gør. På billedet ses opbevaringsposen, selve IR-dimsen og iPod’en.

Til sidst vil jeg lige udtrykke min utilfredshed med danske distributørers holdning. Man skulle jo tro, at det var nogle gamle nisser, der sidder og styrer det. Hvordan kan det være, at det tager så lang tid at komme med på bølgen med lydbøger og e-bøger? Hvorfor skal de være så dyre? Er de ikke klar over, at de saver den gren over, de sidder på? Jeg kender flere, som simpelthen accepterer, at engelsk er det nye modersmål, for så kan man få både lydbøger og e-bøger til fornuftige priser. Jeg har f.eks. lige købt 5 e-bøger til under 200 kroner – heraf var de 2 fra i år – slå den, danske forlag! 

iPod Touch and remote

Rovfuglebesøg

Ferien er overstået, og jeg er startet på arbejdet. Efter 4½ uges ferie så er det også godt at komme på arbejde – sådan da. For når man starter med at rage en blærebetændelse til sig, så er det ikke længere sjovt, og så er den endda så fræk at komme igen et par dage efter penicillin kuren er overstået. Så på den igen! Oveni det, startede min nye kollega i mandags, så planlægningen er ikke den mest heldige.

Jeg syntes, at jeg ville dele billederne af en rovfugl, som vi havde på besøg forleden. Den sad noget så majestætisk på vores nabos tagryg og skuede ud over området.

Jeg er næsten færdig med at læse den 8. bog i Morganville vampyrer-serien og må så vente i spænding på næste bog. Det passer mig udmærket, for jeg skal også i gang med at læse til næste Microsoft eksamen. Det er en opgraderingseksamen, så der er temmelig meget læsestof til den. 

Bird of prey