Månedsarkiv: august 2019

Blød start på ferien

Wow, jeg ved ikke, hvornår jeg sidst er gået på ferie med god samvittighed… Det er måske ikke den helt rigtige måde at sige det på. Det er første gang i meget lang tid, at jeg har fået afsluttet alle de opgaver, som jeg havde planlagt skulle laves, inden jeg gik på ferie.

Normalt plejer jeg at arbejde længe fredagen inden ferien, og det er også sket et par gange, at jeg har arbejdet et par timer om lørdagen for at få ‘bundet sløjfen’ på de sidste par småopgaver. I år lykkedes det mig at ‘binde sløjfen’ i løbet af fredag formiddag. Inden frokost havde jeg lavet alle de opgaver, som jeg havde planlagt, så efter frokost skrev jeg de sidste par mail til kolleger og en oversigt over løste opgaver til mine chefer, og så gik jeg på ferie.

Det var en skøn oplevelse at kunne starte ferien i et stille og roligt tempo. Og jeg skal ikke bruge et par dage på at få hængepartierne ud af hovedet. Så jeg nød aftenen med en god film, og så glæder jeg mig til at nyde min sommerferie.

Tigers

Fløjte kursus

Jeg fandt en fantastisk god klarinet lærer online for nogle år siden, og tidligere på året fandt jeg en saxofon lærer online, så ja, nu mangler jeg bare en, der kan forbedre mit fløjte spil. Ved et tilfælde, da jeg surfer rundt på Youtube, falder jeg over et par videoer med en fløjtenist. Hun tilbyder et minikursus, som jeg tilmelder mig.

5 dage senere (et minikursus pr dag) er jeg begejstret. Hun har på et meget letforståeligt sprog forklaret et par ting, som jeg simpelthen ikke har kunnet finde ud af at forbedre selv. Hun beder til sidst om, at man besvarer hendes mail med et svar om, hvad man har fået ud af minikurset. Til min forbløffelse svarer hun personligt tilbage på min mail.

Derudover tilbyder hun mig et års adgang til hendes kursuskatalog til en meget fordelagtig pris, så det tager jeg selvfølgelig imod, så nu skal jeg suge masser af viden til mig – jeg glæder mig allerede.

Disneyland Paris
Disneyland Paris

Bud efter mig

Det tegnede til at blive et stille og roligt efterår på spillefronten. I kalenderen var der kun 2 aftaler, og begge var sammen med wienerorkesteret, så det var til at overkomme. Så ville der være masser af tid til at spille sammen med mit play-along.

Onsdag aften ringede formanden fra det ene orkester og spurgte, om jeg kunne spille sammen med dem til deres høstkoncert. De havde behov for at få dækket flere stemmer af, og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Jeg skulle bare lige finde ud af, hvornår jeg ville hav tid til at øve sammen med dem.

Dagen efter får jeg en opringning fra wienerorkesteret, som vil høre om jeg kan spille sammen med dem på en højskole og levere et solo nummer. Deres sædvanlige solo musiker kunne nemlig ikke, så inden de kunne sige ja, ville de sikre sig at jeg havde lyst og tid til at træde til i stedet. Jep, det var også en aftale.

Så i løbet en kun en uge blev antallet af arrangementer i efteråret fordoblet til 4 🙂

Schloss Seehof
Schloss Seehof

Salg af iPad

Jeg er ikke typen, som er god til at sælge mine brugte varer. Jeg er ikke god til at forlange mange penge, og jeg gider ikke forhandle om prisen. Og så synes jeg ofte, at folk tror, at deres gamle ting er guld værd, hvilket jeg absolut ikke er enig i.

De få gange jeg har skullet sælge gamle Apple ting har jeg slået et smut forbi et par hjemmesider for at se, hvor jeg kunne få mest for tingene, og så var det det. Denne gang skulle jeg sælge en meget gammel iPad for et familiemedlem, og jeg forventede ikke at få mere end et par håndører for den. Hvis jeg var heldig ville jeg få 100 kr.

Jeg kommer ind i forretningen og lægger den gamle iPad på bordet. Ekspedienten bliver så imponeret over den pæne stand, iPad’en er i, at han giver mig 200 kr for den – juble. Det var absolut ikke, hvad jeg havde forventet, så jeg var helt stolt, da jeg forlod forretningen.

Jeg bliver aldrig en super sælger, men jeg ved i hvert fald, hvor jeg går hen næste gang, jeg skal sælge Apple ting.

At Schloss Seehof
Området ved Schloss Seehof